ANUNT: ÎNCEPEM CADASTRUL GRATUIT AL EXTRAVILANULUI COMUNEI CRISTESTI

Deși este la a 7-a sesiune, în toată România (unele comune au și terminat!!!), cadastrarea gratuită abia acum începe în comuna noastră și vom încerca în anii următori să accesăm toate formele de fonduri, pentru a rezolva nenumăratele probleme de cadastru din comuna Cristești!


Începând cu luna august a anului curent, am semnat contractul cu nr. 5875 / 06.08.2021, privind lucrările de înregistrare sistematică cf. O.U.G. nr. 35/2016, secțiunea a 7-a, în valoare de 160.000 lei (cu T.V.A.), pentru un număr aproximativ de 1300 imobile situate în extravilanul comunei, zona DRAGUȘENI / HOLM – până la „Restaurant” (intrarea în sat). PRUNDUL DE SUS – cu limite DN2 Râul Moldova – până la Bârgăoanu Florin – cu limite canal Râul Moldova – până la drumul spre Tg. Neamț. HAȚAȘ – cu limite canal Râul Moldova până la „Restaurant” (intrarea în sat). În cazul în care până în acel punct se ajunge la numărul de 1300 de imobile se va semna ulterior un alt contract de finanțare cu A.N.C.P.I. Iași și se vor continua lucrările de înregistrare sistematică.


În acest sens îndrumăm persoanele care dețin teren în această zonă, să se prezinte la PRIMĂRIA CRISTEȘTI, Compartimentul Cadastru, zilnic între orele 08:00-12:00 în perioada 20.12.2022 – 15.02.2022, cu actele de proprietate pentru delimitarea proprietăților și verificarea actelor în vederea înregistrării în Cartea Funciară.
ATENȚIE: Menționăm că, prin înscrierea în Cartea Funciară a proprietății de drept a suprafeței respective, NU mai este necesară rectificarea titlului de proprietate, în condițiile în care încadrarea terenului este greșită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *