ANUNT umanitar: ajutor pentru Sara Andrieș,o fetiță de 3 ani din Cristești, bolnavă de leucemie

Dragi consăteni,

Astăzi vreau să vă povestesc depre un îngeraș, din comuna noastră, pentru care am decis să oferim, sub formă de ajutor de urgență, 5000 lei și să-i mediatizăm cazul, pentru ca toți oamenii care au posibilitatea să-i sară în ajutor, ei și familiei ei, să poate face acest lucru.

Ea este Sara Andrieș, o fetiță de 3 ani, din Cristești, bolnavă de leucemie, care se află, împreună cu familia(părinții și 2 surori), de la finalul anului trecut, într-o clinică din Italia, unde așteaptă să i se găsească donator compatibil de măduvă. Din cauza chimioterapiei i-a căzut părul din cap, dar aceste proceduri îi sunt necesare, până la transplantul mult așteptat. Tatăl fetei a lucrat, dar a fost nevoit să își lase serviciul, pentru a merge să incerce să-și facă copilul bine. Singura sursă a lor de venit este indemnizația pe care mama fetei o primește de la Primărie, ca asistent personal al fetiței. Descurcându-se foarte greu acolo, au decis să ceară sprijin.

De aceea rog pe toți cei care vor să le sară în ajutor, pot face acest lucru astfel:

1. Prin transfer bancar(în lei sau euro), în conturile afișate în FOTOGRAFIA a 3-a, de la această postare

2. La unchiul fetei, Dragos Lica Andries, înmânat personal bani

3. La Primaria Cristesti, la domnul consilier Harabagiu Gheorghe, la etajul 1, prima ușă pe dreapta.

4. Dacă nu vă este la îndemână niciuna din variantele de mai sus și vreți totuși să veniți în sprijinul acestei familii, puteți solicita ajutorul Preoților parohi, din comuna noastră, a consilierilor locali, la magazine sau oricărui angajat al Primariei, al Dispensarului, al Școlii Cristești, cu mențiunea „PENTRU SARA ANDRIEȘ”.

Vreau să le arătăm părinților fetiței că nu-i lăsăm de unii singuri în acest necaz, căci oricare dintre noi puteam avea ghinionul de a avea un copil bolnav și să trecem printr-o astfel de experiență nefastă.

Că tot urmează Postul Mare și Sărbătoarea Învierii Domnului, Dumnezeu s-o binecuvinteze pe Sara și familia ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *